Slanted Shadow Created with Sketch.

Specialøl til enhver smag og anledning

Køb din helt egen favorit specialøl hos en af de 12 lokale Depot Danmark øl leverandører. Vi sælger til private, dog kun hele kasser - vi henviser gerne til forretninger der sælger mindre mængder.

Bestil specialøl lokalt

HOS OS BEHØVER DU IKKE NØJES

Udvalget varierer hos de forskellige depoter.

Specialøl definition

Markedet for specialøl vokser og vokser og det gælder derfor også special øl afdelingerne i de lokale supermarkeder. Danskerne elsker øl og andre produkter med historie, de lidt specielle og det der skiller sig lidt ud - det er fedt at servere noget særligt, specielt og lækkert.
Alle ikke gængse øl hører under definitionen special øl, men udenlandske øl er også pr. definition "specialøl", hvilket måske er lidt overraskende.

Danske specialøl

Udvalget af danske specialøl er siden 90’erne eksploderet og der findes nu et stort udvalg af spændende bryg fra danske bryghuse. For at nævne nogle få eksempler fra vores udvalg; Refsvindinge AZ Ale No.16, Frejdahl Nidhug og mange andre. Besøg dit lokale Depots hjemmeside for at se det lokale udvalg.

Specialøl i hele Danmark

Depot Danmark er en kæde af uafhængige øl og vand leverandører - hos os kan du afhente eller bestille special øl. Vi sælger primært til erhverv, men du kan som privat købe hele kasser hos os. Kontakt dit lokale depot for information om udvalg og muligheder.

Specialøl tilbud

Vi har ofte gode tilbud på specialøl, sodavand, safter og andre spændende drikkevarer som du ikke lige finder i det lokale supermarked.
Kontakt dit lokale Depot for et godt tilbud på din yndlingsøl.

Specialøl gave

Er far, din bedste ven, fætter eller en anden vil med special øl og vil du gerne give en gave af de lidt specielle? Så kan du købe helt specielle øl hos dit lokale depot, som bliver et sikkert hit hos modtageren. OBS: Vi sælger kun hele kasser

Sæson øl

Hos de lokale depoter i Depot Danmark kan du naturligvis også købe øl til de forskellige højtider. Du finder generelt mange af disse øl under vores special øl kategorier, men vi har lavet en side om juleøl.

Køb dine special øl hos et af vores lokale depoter

Vi er passionerede omkring vores produkter og hos os får du altid god service og gode produkter.