Depot Aalborg

Mangler du fadølsanlæg, flaske øl, sodavand og spiritus?
Depot Aalborg er en del af Depot-Danmark, som leverer drikkevarer på tværs af bryggerier til både privat og erhverv i Aalborg.

Med over 250 produkter i vores sortiment leverer vi drikkevarer direkte til din dør.

Når vi leverer drikkevarer til vores kunder, leverer vi direkte til lager, bar eller et helt tredje sted. Fordelen ved Depot Aalborg er, at vi leverer drikkevarer 100% efter dine ønsker - du skal blot lade os gøre arbejdet.

Bestil drikkevarer hos Depot Aalborg

 

Lej et fadølsanlæg med levering i Aalborg

Hos Depot Aalborg kan du leje et professionelt fadølsanlæg, hvor du selv bestemmer hvilken type øl, der skal kobles til fadølsanlægget.

Vi har et stort udvalg fra mange forskellige bryghuse i både ind- og udland. Er du til mørk øl, lys øl eller måske noget helt andet? Depot Danmark har Danmarks største udvalg af fadøl.

Hos Depot Aalborg kan du nemt og hurtigt leje et fadølsanlæg. Du skal blot bestemme dig for, om du vil have Carlsberg Fadøl, Tuborg Fadøl eller noget helt tredje. Du kan også vælge at kombinere forskellige fadøl for at give dine gæster et større udvalg.

 

Levering af øl og vand i Aalborg

Vi har over 25 års erfaring i at levere øl, vand og andre drikkevarer i Aalborg og omegn. Vi leverer alle de kendte brands indenfor øl, vand og spiritus til konkurrencedygtige priser.

Vi har et stort sortiment af drikkevarer, som kan tilpasse alle typer event, firmaer og budgetter.

Vores udvalg af øl spænder vidt lige fra Carlsberg og Tuborg til Royal Unibrew og mange andre. Vi leverer desuden et bredt udvalg sodavand herunder Coca Cola, Pepsi, Harboe, Faxe Kondi, Cocio og mange flere.

Hos Depot Aalborg har du mulighed for at blande drikkevarer efter jeres behov. Med os som leverandør af drikkevarer behøver du kun at handle et sted.

Bestil drikkevarer hos Depot Aalborg