Slanted Shadow Created with Sketch.

Lej fadølsanlæg hos dit lokale depot

Vi leverer udstyret. Du bestemmer indholdet og vi har et kæmpe udvalg af fadøl - både de store kendte mærker og de mindre special øl, som virkeligt imponerer til festen.

Bestil hos dit lokale depot

HOS OS BEHØVER DU IKKE NØJES

Udvalget varierer hos de forskellige depoter.

Servér det bedste, billigste eller
mørkeste fadøl til festen

Vores udvalg af fadøl er Danmark største, du kan få øl fra både de store kendte bryghuse, men også specialøl fra mindre bryghuse.

Noget for enhver smag

Vi har fadøl fra mange forskellige bryghuse og i endnu flere variationer.

Er du til mørk øl, lys øl eller måske noget helt tredje? Vores udvalg er Danmarks største, så du finder sikkert også noget du kan lide.

Fadøl til store og små fester

Vores lokale Depoter har alle flere forskellige fadølsanlæg på lager, klar til udlejning. Derfor kan vi også håndtere både den lille private fest, hvor du måske blot ønsker at servere en enkelt fustage fadøl, eller den store byfest hvor der skal være mange haner og et stort udvalg af øl.

Levering, opsætning og afhentning

Vi kan levere fadølsanlægget direkte på sin plads i festlokalet, eller du kan selv afhente hos dit lokale depot - valget er dit.

Når du afgiver din ordre kan du angive om du ønsker at afhente selv, eller om vi skal levere.

Eksperter i fadølsanlæg

Vi er eksperter i udlejning og opsætning af fadølsanlæg og sammen sørger vi for, at din fest bliver suveræn og at dine gæster husker øllet. Bestil fadølsanlæg hos os, så er der styr på øllet til festen.

Billig fadøl - det har vi også

Ønsker du billigt fadøl til festen så er vi også leveringsdygtige her, f.eks. får du en fustage Depot Pilsner med 19 liter fadøl til 395,- OBS: Når du leder efter billig fadøl, så vær opmærksom på indholdet af fustagen!

Lej lokalt

Depot Danmark kæden har lokale Depoter i følgende områder;  Esbjerg, Svendborg, Thisted, Nordvestsjælland, Odense, København, Kolding, Lollandfalster, Aalborg, Århus og på Samsø.

Bestil direkte hos dit lokale Depot, vi forsøger alle at give dig den bedst mulige personlige service, f.eks. leverer og opstiller vi gerne anlægget på din adresse så alt er klar til festen. Du kan også vælge selv at afhente hos depotet - det er op til dig.

Vi hjælper med at slukke gæsternes tørst

Fadøl er bare lige lidt federe til festen end lune dåsebajere! Specielt når du kan vælge imellem Danmarks største udvalg af lækre øl på hane. Vi har bla. følgende mærker: Guinness, Heineken, Tuborg Guld, Newcastle Brown Ale, Kronenbourg og rigtigt mange flere. Udvalget varierer hos de forskellige depoter.

Bestil fadøl her