Depot Lollandfalster

Depot Lolland-Falster er en uafhængig leverandør af øl, vin, spiritus og sodavand fra mange forskellige producenter. Vi leverer drikkevarer på hele Lolland-Falster, Møn og Sydsjælland.

Vi er en del af Depot Danmark, som er en kæde af selvstændige depoter fordelt over hele Danmark.

Depot Lolland-Falster gør det nemt for dig at bestille og få leveret drikkevarer direkte til døren. Vi er fleksible og vores erfarne chauffører leverer drikkevarer 100% efter dine ønsker.

Du kan således få dag til dag levering af drikkevarer direkte til døren, i baren eller lageret. 

Vi har altid over 250 produkter i vores sortiment. Du finder alt lige fra Carlsberg øl og fadøl til juice fra Rynkeby. Kort sagt, så har vi alle de kendte brand af sodavand, øl, vin og spiritus. 

Vores sortiment byder desuden på både sunde og økologiske drikkevarer herunder Søbogaard.

Få et uforpligtende tilbud i dag - Besøg vores website

 

Levering af drikkevarer til privat og erhverv

Hos Depot Lolland-Falster kan du få leveret drikkevarer, når det passer dig. Vi garanterer for en konkurrencedygtig pris på vores produkter og fleksibel levering. Du bestemmer altså selv både tidspunkt og mængde af drikkevarer. 

Vi tilbyder desuden dag til dag levering og levering ned til få kasser. Kontakt os for at få et gratis tilbud på drikkevarer leveret til døren. 

Vi sørger for alt det praktiske omkring levering af drikkevarerne, så du kan koncentrere dig om alt det andet. 

Hos Depot Lolland-Falster har vi stor erfaring i at leverer drikkevarer til alle former for fester og events både for erhverv og privat.

Uanset om der er tale om en firmafest, restauration eller en større privat fest, så er Depot Lolland-Falster leveringsdygtig i drikkevarerne.

Vi sørger for at fylde dit lager op således de nye drikkevarer kommer bagerst i rækken. 

Med over 300 produkter i vores sortiment er Depot Lolland-Falster et naturligt valg af drikkevarer til din næste fest.

Få et tilbud i dag - Besøg vores website 

 

Fadølsfustager og udlejning af fadølsanlæg

Vi har et stort udvalg af fadøl fra forskellige bryggerier i både ind og udland. Depot-Lolland leverer fadølsfustager, og tilbyder desuden udlejning af fadølsanlæg på hele Lolland-Falster. 

Et fadølsanlæg er garanti for en god fest. Vi klarer alt lige fra levering til opsætning til nedtagning af fadølsanlæg efter festen.

Ingen fester er for store eller små. Vi udlejer fadølsanlæg til alle slags fester, fødselsdage, studenterfester, bryllupper, receptioner og lignende. 

Du skal blot bestille et fadølsanlæg og fortælle os om du ønsker Carlsberg, Tuborg eller en helt anden fadøl i hanerne. Vi sørger for at levere den rette mængde fadøl, så du kan koncentrere dig om at holde en god fest.

Få et Gratis tilbud i dag - Besøg vores website