Depot Danmark

Depot-danmark.dk er en kæde af selvstændige Depoter som leverer øl og vand, samt andre drikkevarer, på tværs af bryggerier.

Vi har altid mindst 250 produkter i sortimentet, bl.a.:

  • Royal Unibrew
  • Carlsberg
  • Søbogaard
  • Juice fra Rynkeby

Levering til privat og erhverv

Vi har stor erfaring og udstyr til at varetage store byfester, koncerter, restaurationer, klubber og alle arrangementer og kunder af enhver art. Vores styrke er at vi er lokale leverandører og vi sætter vores kunder øverst. Vi sikrer vores kunder den bedste service og leveringssikkerhed.

Med os som leverandør behøver du ikke andre!

Find en lokal leverandør

 

Service? Naturligvis!

Når vi leverer, er det direkte til lageret, i baren eller i hjemmet. Når vi fylder lageret op, stiller vi de nye produkter bagest. Vi leverer ned til få kasser – og skal det være i dag, så klarer vi også det.
Vi har alt tænkeligt udstyr: kølertrailer, køleskabe, fadølsanlæg, udskænkningsvogne, slush-icemaskiner og barer i op til 10 meters længde.

ØL & VAND

Op mod 300 produkter i sortimentet – alt fra specialøl og mærkevarer til discount. Fra de største bryggerier til de små lokale. Sodavand i mærkevarer og discount. Flaskevand, økologisk saft og juice. Alle sunde drikkevarer til kantiner og personaleordninger. Altid stærke priser.