Depot København

Park Alle 352 A
2605 Brøndby
43270000
peter@skafte.dk
Gå til website

Depot København (Skafte Øl & Vand) er en del af den landsdækkende kæde af selvstændige Depoter som leverer drikkevarer herunder øl, sodavand, vin og spiritus på tværs af bryggerier.

Vi har altid over 250 produkter i vores sortiment, så du behøver kun at bestille drikkevarer ét sted.

Hos Depot København har vi et stort udvalg af både danske og udenlandske øl - dette gælder også fadøl. Vi har et bredt udvalg af øvrige drikkevarer, som du kan bestille og få leveret direkte til døren.

Hos Depot København leverer vi drikkevarer til alle typer events, byfester, firmafester, koncerter, restauranter, diskoteker, værtshuse og meget mere.

Du får lynhurtig levering til døren, lageret eller et helt andet sted. Vi sørger for at levere drikkevarer 100% efter dine ønsker, så du selv slipper for at slæbe drikkevarerne.

Få et gratis tilbud på drikkevarer fra Depot København

 

Levering af flaske øl, fadøl og andre drikkevarer i København og omegn

København er Danmarks største by og vores hovedstad. København strækker sig over et areal på 77,2 kvadratkilometer. Faktisk er 30% af hele Danmarks befolkning bosat i Københavnsområdet.

Depot København leverer øl, sodavand, vin og andre drikkevarer fra dag til dag i hele København og opland.

Vi leverer drikkevarer til en lang række restauranter, værtshuse og diskoteker, men vi leverer også drikkevarer til private arrangementer.

Depot København har et kæmpe sortiment af populære drikkevarer til alle events og festlige lejligheder.

Vi er et dedikeret team med mange års erfaring i branchen. Det sikrer dig god service og de bedste priser på både øl, sodavand og vin.

Slip for slæbet og lad os leverer drikkevarerne, når det passer dig bedst. Husk at vi leverer 100% efter dine ønsker, så du slipper for tunge løft, når der skal fyldes op i baren.

Få et gratis tilbud på drikkevarer fra Depot København

 

Bestilling af Fadøl og flaskeøl hos Depot København

Fadøl og øl generelt er noget helt særligt. Der er noget unik ved at få en kold fadøl i hånden, det giver en helt speciel fornemmelse som du ikke kan få andre steder.

Noget af det unikke ved fadøl er udskænkningen. Fadøl og øl på flaske er faktisk præcis det samme. Alligevel er der stor forskel på, hvordan man serverer en fadøl og en almindelig flaskeøl for sine gæster eller kunder.

Fadøl er blandt andet populært fordi fadøl er god til alle former for begivenheder f.eks. Bryllupper, byfester, firmafester osv.

Hos Depot København har vi et stort udvalg af fadøl og øl på flaske, herunder følgende:

  • Carlsberg Pilsner og Carlsberg Porter
  • Thor Pilsner og Blå Thor
  • Royal Free og Royal Stout
  • Tuborg Pilsner og Tuborg Classic
  • Rød Tuborg og Tuborg Guld
  • Royal Pilsner, Classic og Royal Pilsner Øko
  • Royal Økologisk Classic og Royal Shandy Grapefruit
  • Odense Pilsner og Odense Classic
  • Odense 1859 og Odense IPA
  • Albani Giraf Beer

Få et gratis tilbud på drikkevarer fra Depot København